Medium Otaku
From: my dreams
Comments: 0
Note: Warning 1 Reputation : 0
Status: Offline
nu cu multe zile în urmă se duse o luptă foarte grea între inuyasha şi naraku.mulţumită lui kagome, inuyasha a învins, iar totul a revenit la normal: lui miroku i-a dispărut tunelul de vânt, giuvaerul sacru shikon era din nou întreg şi în mâini sigure, iar kykio şi-a dat seama că naraku fiind mort, putea să se odihnească în pace şi a renunţet la viaţa el de mort viu. "deci totul s-a terminat acum.oare ce voi face? sango se va întoarce în satul ei, miroku de asemenea şi-l va lua şi pe shippo, iar kagome va trebui să se întoarcă în timpul ei.numai când mă gândesc la asta mă întristez că nu o s-o mai văd niciodată". în timp ce inuyasha se gândea la toate astea, apare şi kagome lângă el cu ruxacul în spate şi cu mâinile pr bicicletă. -s-a întâmplat ceva rău? pari îngrijorat de ceva, îi spune ea, atingându-i umărul cu mâna ei gingaşă. inuyasha nu se putu abţine şi o strânse în braţe. -îmi va fi dor de tine.ceilalţi vor pleca, la fel şi tu.nu vreau să ne despărţim. kagome era uimită de ce auzise.nici ea nu vroia să se întâmple asta, aşa că îi veni o idee: -inuyasha, nu o să ne despărţim.poate că mă voi întoarce în timpul meu, dar voi veni zilnic aici să te vizitez. auzind vorbele ei, inuyasha nu mai putea te fericire. -o să vin şi eu în timpul tău să te vizitez, astfel nu o să fii numai tu nevoită să faci atâtea drumuri. zicând astea, un sărut apărea între cei doi, primul sărut de când s-au cunoscut.era ca un vis devenit realitate. după plecarea lui kagome, au făcut exact ce şi-au propus.se vizitau unul pe celălalt ba chiar de două ori pe zi.aşa au ţinut-o câteva luni, până când au realizat că se iubesc prea mult unul pe celălalt. aveau de când să se căsătorească şi să rămână în era feudală, împreună pentru totdeauna. la nuntă au fost kaede, sango cu kirara, miriku, shippo, chiar şi shessomaru cu rin şi jaken, deoarece nu mai exista nici un conflict între ei şi inuyasha. după ce erau căsătoriţi, inuyasha şi kagome erau empreună oriunde mergeau.se înţelegeau de minune ei doi.kagome nici măcar nu l-a mai pus să şadă, iar inuyasha nu mai ţipa la ea din nimica toată, cum îi era obiceiul. întro seară, inuyasha îşi întrebă soţia: -kagome, ştii că eu îmi doream să devin demon deplin şi încă mai vreau asta.tot ce vreau să te întreb este dacă mă vei iubi la fel de mult ca şi acum, când sunt jumătate demon. -inuyasha, ştii că eu te voi iubi mereu, orice-ar fi. se bucură să audă asta, pentru că avea de când să se trensforme chiar în acea noapte. TO BE CONTINUED........
Dragutz...Dar nu mai posta dublu si vezi ca ai deschis 2 topicuri cu povestea asta... Puteai sa detaliezi mai mult...ce s-a intamplat cu sango dupa aceea,cu miroku,de ce nu se mai cearta sesshy cu inu si asa mai departe. Puteai sa descrii ceva pe acolo,cum s-a omorat kikio... E bine ptr inceput,dar mai lucreaza...
kinto-shadowgirl, acest minunat post, pe care il voi citi mai tarziu, trebuie facut la Fan Fiction din motive4 evidente.. fii mai atenta cand postezi, ok? Am sters eu al doilea topic, probabil ai apasat de prea multe ori submit.
Medium Otaku
mai întâi aş vrea să vă mulţumesc pt. complimentele făcute şi mya, îţi mulţumesc mult că mai ajutat.iată continuarea:
kagome îşi dăduse seama ce vroia să facă: -deci, vrei să te transformi, nu? -da, mai bine iaşi un pic afară,o să fie mai bine aşa. -înşeleg. a făcut întocmai ce i-a zis.după ce a ieşit, inuyasha luă guvaerul sacru, îşi puse dorinţa de a deveni demon deplin şi începea să se transforme. afară, kagome era îngrijorată, tot ce vedea era o lumină orbitoare şi auzea nişte răgete puternice.nu se putu abţine şi intrtă.cănd ajunse, transformarea era completă.era puţin speriată, dar îşi spuse în minte "n-are de ce să-mi fie frică, la urma urmei e soţul meu". se apropie din ce în ce mai mult de el, când deodată, inuyasha sări la ea şi era gata gata s-o facă bucăţi, dar kagome îi şopti cu calm: -de ce vrei să mă omori, când eu te iubesc.... vocea ei mai dulce decât mierea îl calmă şi îşi aminti totul. -îmi pare rău, îi şopti el cu o voce blândă. kagome îi zâmbi în semn că îl iartă şi îi sărută obrazul stâng. dimineaţă, cei doi se gândiră să facă o plimbare prin pădure.fiind demon deplin, inuyasha era să fie atacat de oameni, dar soţia lui dragă îi luă aprarea: -nu va făcut nimic şi nici n-o să facă.nu aveţi de ce să vă temeţi!!!!!!!!!!! ei ajunseseră la un pârău.se gândeau să se oprească şi să mânânce ceva.puţin mai încolo creşteau nişte flori minunate.inuyasha se duse să culeagă câteva pentru draga lui kagome, dar n-a fost atent şi cineva arăpit-o.repede, începea să adulmece.simţi mirosul lui kouga.el i-a răpit soţia. TO BE CONTINUED........
Medium Otaku
From: Kaleido Star angel
Comments: 2
Note: Warning 2 Reputation : 0
Mie mi-a placut dar a fiu sincera ar trebui sa explici cum arata acum inuyasha! ca noi il stim numai cand e demon de necontrolat! asteptam continuarea! Succes in continuare!
Ii interesanta povestea, dar dak inuyasha si kagome sau casatorit eu cred k inuyasha s-ar fi transformat in om, k acum 50 de ani cand vroia sa se transforme pt kikyo dar naraku a intervenit intre ei1Dar ai o imaginatie interesanta asa k abia astep sa vad ce o sa mai scri!
Medium Otaku
inuyasha gonea prin pădure simţind mirosul lui kouga din ce în ce mai puternic.avea de gând să-l facă bucăţi. între timp, în peştera lupilor, kagome se trezi şi-l zări pe lup: -ce vrei de la mine? -vreau să mă căsătoresc cu tine. uită de javra aia puturoasă şi rămâi cu mine! -nicioadată să nu mai spui asta despre inuyasha!nu mă voi căsători cu tine niciodată, şi aşa sunt căsătorită cu adevărata persoană pe care o iubesc... -ei, bine, vei renunţa la el, o să fii a mea pentru totdeauna. vorbele lui nu o speriară pe kagome, şi în adâncul inimi ei, spera ca inuyasha s-o găsească repede.ştia acest lucru.ştia că inuyasha era pe drum şi ştia că o să-l bată pe kouga. tânărul demon-lup zâmbi diabolic şi-i spuse: -nu-ţi fă speranţe prea mari!javra aia n-are nici o şansă împotriva mea. -eşti prea sigur pe tine!nici nu mai ai bucăţile de giuvaer. -nu când am asta! kouga îi arătă o plantă otrăvitoare care era capabilă să omoare pe orcine, numai dacă îi atingea petalele. deodată se auzi mare zarvă în afara peşterii.era inuyasha.făcea pref toţi lupii.kouga fu puţin surprins că inuyasha era demon deplin, dar asta nu-l îngrijoră prea mult. -hei, lupule, dacă ţii la viaţa ta, eliberează-mi soţia de bună voie!spuse inuyasha cu o furie de neegalat. -nu-mi vine să cred că kagome a fost atât de prostuţă încât să se mărite cu tine, dar o voi ajuta să-şi îndrepte marea ei greşeală. -singurul care îşi va îndrepta greşilile vei fi tu! spunând astea, sări cu ghearele el să-l sfâşie în bucăţi, dar kouga se feri şi cou o mjişcare agilă a atins petalele florii otrăvite de gâtul lui inuyasha.demonul-câine simţea că i se opreşte toată circulaţia sângelui, iar ochii i se înceţoşau. cu lacrimi în ochi, kagome se ridică şi cu un strigăt de disperare se îndreptă spre el: -inuyasha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -nu mai ai ce-i face, zise kouga triumfător. -tu, mostrule! mă voiai atât de mult încât ai ucis persoana cea mai apropiată de inima mea!n-ai vrut să înţelegi că eu nu te iubeam deloc. kaoga, parcă se făcu mai mic decât un purice.şi-a dat seamaa că a greşit.stătea drept ca un stâlp şi-o privea pe kagome cum încearcă să-l ridice pe inuyasha, încă viu. TO BE CONTINUED...................
Medium Otaku
văd că nimeni n-a mai scris nimic.oricum, mă voi ţine de promisiune şi voi scrie încontinuare.
-îmi pare rău kagome.am fost prea gelos pe inuyasha şi am vrut să-l omor ca tu să fii a mea, spuse kouga cu o vace răguşită. -n-avem timp de regrete, trebuie să-l ajutăm.vrei să mă ajuţi sau nu?îi răspunse kagome cu multă hotărâre. kouga făcu o faţă afirmativă şi o ajută să-l care şi să-l aşeze în culcuşul său. -care e antidotul?îl întrbă akome. -păi, cred că nu are antidot. -ce??????oh nu, asta nu se poate întâmpla.nu poate să moară. -stăpâne kouga, dacă nu mă înşel, givaerul sacru ar putea să-l vindece, intervani unul din tribul lubilor. -aşa este, dar ar are un efect secundar.îl va face pe inuyasha iar semi-demon.oricum, altă cale nu avem. peştera se lumină şi cât ai bate din palme, inuyasha era iar ca înainte.încă dormea în culcuşul lui kouga.kagome vărsă lacrimi de fericire, că el e sănătos, dar era şi supărată, că cea mai mare dorinţă a lui nu a rămas îndeplinită.demonii lupi au lăsat-o singură să stea lângă soţul ei. o lacrimă mică şi cristalină căzu pe obrazul lui inuyasha, iar acesta deschise ochii.îşi văzu cea mai dragă personă lângă el, ţinându-l de mână.un singur lucru îl nelinişti, faptul că soţia lui plângea. - ce s-a întâmplat kagome, de ce plângi? -îmi pare rău inuyasha.din vina mea ai fost otrăvit, iar ca să te vindeci, a trebuit să renunţi la cel mai mai mare vis al tău. -nu e vina ta.e a meea.trebuia să fiu mai atent.şi nu să devin demon deplin era cel mai mare vis al meu. -atunci care era? -să te am pe tine lângă mine.şi e deja înplinit, spunând asta, o îmbrăţişă, mângâindu-i părul fin ca mătasea. kagome zâmbi.era cel mai frumos zâmbet pe care i-l făcuse cadou lui inuyasha vreodată. după aceste clipe, se întoarseră acasă.după acea întâmplare nu mai era nimic care să le stice fericirea.aşa şi-au petrecut tot restul vieţii, împreună pentru totdeauna. SFÂRŞIT.
sper că va plăcut povestea.asta a fost ultima parte.acum aştept părerile voastre.